آموزش دیلیت اکانت تلگرام

آموزش دیلیت اکانت تلگرام (حذف دائمی اکانت تلگرام)

به جرات می‌توان گفت تلگرام امروزه یکی از بهترین ابزارهای پیام‌رسانی آنلاین در سرتاسر جهان محسوب می‌شود. تلگرام به قدری قدرتمند عمل کرده ‌است که حتی پس از فیلتر شدن در ایران، همچنان مورد استفاده بسیاری از هموطنان قرار دارد. به هر صورت شما برای یادگیری حذف اکانت تلگرام خود به این صفحه آمده‌اید و بنا به دلایلی که دارید، مثل: عدم علاقه، تلگرام نداشتن دوستان و ...، تصمیم به حذف اکانت خود گرفته اید. لذا ما نیز این تصمیم‌تان را محترم شمرده و در این راه همراه‌یتان خواهیم کرد.
قبل از هر چیز، لازم است بدانید که برای فعالیت در برخی برنامه‌ها، نظیر تلگرام، شما یک حساب کاربری یا همان اکانت دارید که وقتی اپلیکیشن مربوطه را از گوشی یا سیستم خود حذف می‌کنید، اکانت شما باقی می‌ماند و دیگران فکر می‌کنند شما همچنان در آن اپلیکیشن حضور دارید، درصورتی‌که این چنین نیست!
ما در این مقاله می‌خواهیم حذف کامل حساب کاربری تلگرام را به شما آموزش دهیم که منجر می‌شود نام شما در تلگرام دوستان‌تان به Deleted Account (به معنی اکانت حذف شده) تغییر یابد و تمام اطلاعاتتان از سرورهای تلگرام حذف شود.
با ما همراه باشید...

هشدارهای مهم قبل از حذف اکانت تلگرام!

  • هشدار اول: بهتر است قبل از حذف اکانت تلگرام، در نظر داشته باشید که بعد از انجام این عمل، تمام اطلاعات شما از سرورهای تلگرام حذف خواهند شد. اطلاعاتی نظیر: پیام‌ها، مخاطبین، فایل‌ها و...،
  • هشدار دوم:گروه‌هایی که در آن‌ها عضو هستید، به‌صورت گروه فعال باقی می‌مانند، اما شما از آن‌ها حذف می‌شوید؛ حتی اگر مدیر باشید!
  • هشدار سوم: : دقت کنید که اگر دیلیت اکانت کنید، برای چند روز نمی‌توانید دوباره با همان شماره، ثبت نام کنید . در این مورد، تعداد روزها مشخص نیست. همچنین در نظر داشته باشید که نباید چندین بار به فاصله زمانی کم، اکانتتان را حذف کنید زیرا در این حالت ممکن است تلگرام تا مدتی طولانی، به شما اجازه ثبت نام با همان شماره را ندهد.
    در کل توصیه می‌کنیم تنها زمانی‌که 100% به تصمیم خود برای حذف اکانت اطمینان دارید، اینکار را انجام دهید.
لوگوی دلیت اکانت تلگرام

دیلیت اکانت تلگرام

تلگرام در مجموع روش‌های کمی برای حذف در اختیار کاربران خود قرار داده است. در اصل 2 روش برای حذف اکانت وجود دارد. یک روش، روش اتوماتیک است و دیگری روش دستی. در روش اتوماتیک، اکانت شما در لحظه حذف نمی‌شود، بلکه یک بازه زمانی برای حذف آن در نظر می‌گیرید؛ اما در روش دستی، اکانت شما بلافاصله حذف می‌شود و تمام اطلاعاتتان از بین می‌روند.
اگر فکر می‌کنید ممکن است از تصمیم‌تان برگردید و یا اطمینان کامل ندارید که اکانتتان را برای همیشه حذف کنید، بهتر است از روش اتوماتیک استفاده کنید. اما اگر کاملا به تصمیم‌تان مطمئن هستید، روش دستی کاملا مناسب شماست.
در ادامه به بررسی کامل‌تر و آموزش جداگانه هرکدام از این 2 روش خواهیم پرداخت. با توجه به نیاز و خواسته خود می‌توانید یک روش را انتخاب کنید.

• روش اتوماتیک دیلیت اکانت تلگرام

این روش بیشتر برای کسانی مناسب است که مطمئن نیستند می‌خواهند تلگرام را کامل حذف کنند یا خیر. اگر شما هم مردد هستید و یا می‌خواهید صرفا مدتی از تلگرام و فضای مجازی دور باشید، این روش را امتحان کنید.
روش اتوماتیک دیلیت اکانت تلگرام بدین صورت است که اگر برای 6 ماه به صورت متوالی در اکانتتان فعال نشوید، اکانت شما حذف می‌شود. اما این مدت زمان قابل تغییر است و می‌توانید بر حسب نیاز خودتان، آن را تغییر دهید.

مرحله اول

1- اکانت خودتان را در تلگرام دسکتاپ فعال کنید. سپس روی اولین آیکون بالا سمت چپ () کلیک کنید.

مرحله اول
مرحله دوم

مرحله دوم

2- به بخش Settings یا تنظیمات بروید.

مرحله سوم

3- سپس به قسمت Privacy and Security (به معنای: حریم خصوصی و امنیت) مراجعه کنید.

مرحله سوم
مرحله چهارم

مرحله چهارم

4- در ادامه از بخش حذف تلگرام (Deleted my account) گزینه if you away (اگر برای مدتی نبودید... ) را پیدا کنید و بر روی آن کلیک کنید.

مرحله پنجم

5- مدت زمان‌های 1 ماه (1 month)، 3 ماه (3 months)، 6 ماه (6 months) و یکسال (1 year) در اختیار شما خواهند بود، هرکدام را که مایل هستید انتخاب کنید و روی دکمه save یا ذخیره کردن، کلیک کنید.

مرحله پنجم
مرحله ششم

مرحله ششم

6- سپس برنامه را از روی کامپیوتر خود حذف کنید.

دقت کنید که اکانت شما در این مدت همچنان فعال خواهد بود و فرصت دارید که بازگردید و دوباره به فعالیت بپردازید، اما اگر این مدت زمان سپری شود و فعال نشوید، حساب شما برای همیشه از سرور تلگرام حذف خواهد شد.

• روش دستی دیلیت اکانت تلگرام

برخلاف روش اتوماتیک، در روش دستی حذف اکانت تلگرام تمام اطلاعات شما دردم و در همان لحظه، حذف می‌شوند. اگر 100% مطمئن هستید که دیگر نیازی به حساب تلگرامتان ندارید و اطلاعات مورد نیازتان را ذخیره کرده‌اید، از این روش استفاده کنید.
نکته: این‌که با گوشی یا لپ‌تاپ اینکار را انجام دهید، تفاوتی ندارد. می‌توانید هرکدام را که مایل هستید، انتخاب نمایید. برای حذف دائمی اکانت تلگرام به صورت دستی، مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول

1- ابتدا باید فیلترشکن خود را فعال کنید و وارد مرورگر شوید (به عنوان مثال مرورگر کروم یا فایرفاکس را می‌توانید مورد استفاده قرار دهید.) و به صفحه دیلیت اکانت تلگرام بروید.

مرحله اول
مرحله دوم

مرحله دوم

2- شماره همراهی که اکانت تلگرامتان را با آن نصب کرده‌اید، وارد کنید. البته دقت کنید باید به فرمت زیر شماره را وارد کنید: 989211111111+
نکته1: 98پیش‌شماره مربوط به شماره‌های ایران است.
نکته2:شماره همراه را بدون صفر اول، وارد کنید.

مرحله سوم

3- اکنون کد تایید به تلگرام شما ارسال خواهد شد.

مرحله سوم
مرحله چهارم

مرحله چهارم

4- کد دریافتی را در فیلد و کادر مربوطه وارد کنید و sign in را بزنید.

مرحله پنجم

5- در این مرحله، باید بر روی گزینه Delete account کلیک کنید.

مرحله پنجم
مرحله ششم

مرحله ششم

6- سپس از شما پرسیده می‌شود که چرا می‌خواهید اکانتتان را حذف کنید (Why are you leaving) . می‌توانید در این بخش یک فاصله یا یک نقطه بگذارید (صرفا جهت گذر کردن) و درنهایت بدون مشکل از این مرحله عبور کنید.

مرحله هفتم

7- بر روی Delete my account کلیک کنید.
در نهایت از شما پرسیده می‌شود که آیا مطمئن هستید؟ کافیست بر روی yes delete my account کلیک کنید.

مرحله هفتم

در این لحظه اکانت تلگرام شما به‌طور خودکار از گوشی (یا هر جای دیگری که فعال باشد)، خارج می‌شود و به عبارتی برای همیشه حذف می‌شود و دیگر دسترسی به آن امکان‌پذیر نخواهد بود

اشتراک گذاری این مطلب

 اشتراک گذاری این مطلب در واتس اپ  اشتراک گذاری این مطلب در جیمیل  اشتراک گذاری این مطلب در تلگرام
 اشتراک گذاری این مطلب در فیسبوک  اشتراک گذاری این مطلب در لینکدین  اشتراک گذاری این مطلب در توییتر

میانگین امتیاز فعلی

ستاره ستاره ستاره ستاره ستاره

5 از 48 رأی


امتیازدهی به این مطلب

0
رای دهی رای دهی رای دهی رای دهی رای دهی