بلاک و انبلاک کردن کاربران در اینستاگرام

فهرست مطالب

امروزه اکثر مردم تمایل دارند از اینستاگرام برای تبلیغات و ارتباطات اجتماعی مثبت استفاده کنند، هرچند وقت یکبار با حسابی روبرو می‌شوید که ترجیح می‌دهید آن را دیگر نبینید. ممکن است کاربری باشد که دیگر با او کنار نمی‌آیید و مایل نیستید او پست‌های شما را ببیند، شاید هم کسی با پیام‌ها و کامنت‌های آزاردهنده‌اش مزاحمتان می‌شود و می‌خواهید راه ارتباط او را با خود ببندید. در چنین حالاتی بلاک کردن آن شخص بهترین گزینه ممکن است.

بلاک کردن و آنبلاک کردن در اینستاگرام ساده است و با انجام چند مرحله ساده می‌توانید مطمئن شوید که از شر یک کاربر مزاحم در اینستاگرام خلاصی یافته‌اید.
در این مقاله قصد داریم تا به زیر و بم بلاک و آن‌بلاک در اینستاگرام بپردازیم. با ما همراه باشید.

بلاک کردن در اینستاگرام

اینستاگرام به شما این را امکان می‌دهد هر اکانتی را که تمایل دارید بلاک کنید، نه فقط حساب‌هایی که به طور متقابل یکدیگر را دنبال می‌کنید. شما می‌توانید علاوه بر حساب اشخاص مزاحم، حساب‌هایی را که دنبال نمی‌کنید اما تمایلی به دیدن محتوای آنها، حتی از طریق اکسپلور، ندارید را هم بلاک کنید.

برای بلاک کردن یک کاربر اینستاگرام کافی است مراحل زیر را طی کنید.

 

مرحله اول

برای بلاک کردن شخصی در اینستاگرام ابتدا باید اکانتی را که می‌خواهید بلاک کنید پیدا کنید. برای پیداکردن حساب آن کاربر باید ابتدا روی علامت ذره‌بین پایین صفحه اینستاگرام کلیک کنید.

بلاک کردن در اینستاگرام
مرحله دوم

سپس در نوار بالای صفحه نام کاربری (آی دی) آن کاربر را تایپ کنید و اکانت موردنظر را از میان نتایج سرچ بیابید و روی نام او ضربه بزنید.

بلاک کردن در اینستاگرام
مرحله سوم

بعد از ورود به صفحه شخص موردنظر، روی سه‌نقطه عمودی در بالا سمت راست ضربه بزنید

بلاک کردن در اینستاگرام
مرحله چهارم

سپس گزینه بلاک (Block) را انتخاب کنید.

بلاک کردن در اینستاگرام
مرحله پنجم

بعد از انجام این کار دو گزینه برای شما نمایش داده می‌شود.

بلاک کردن در اینستاگرام

گزینه اول : Block this person and any new accounts they may create (بلاک کردن این شخص و حساب‌های جدیدی که ممکن است ایجاد کند برای بلاک کردن شخص و تمام اکانت‌هایی که ساخته یا احتمالاً قرار است بسازد) می‌باشد

گزینه دوم : برای بلاک در حالت معمولی به کار می‌رود یعنی تنها همین اکانت را بلاک می‌کنید و نه اکانت‌های دیگری که متعلق به صاحب این اکانت هستند.

پس از انتخاب یکی از این دو گزینه روی دکمه Block بفشارید.

نکته
اگر از اینستاگرام در رایانه خود استفاده می کنید، روند بلاک کردن کاربران مشابه همین مراحل است. تنها تفاوت کوچک این است که سه نقطه در کنار نام پروفایل کاربر قرار دارد.

اگر شخصی را در اینستاگرام بلاک کنید چه اتفاقی می‌افتد؟

ابتدا لازم است خاطرنشان کنیم که اگر شخصی را در اینستاگرام بلاک کنید، اینستاگرام به او اطلاع نمی‌دهد که بلاک شده است اما شخص بلاک شده ممکن است خودش متوجه این موضوع شود زیرا او به‌محض بلاک شدن، دیگر نمی‌تواند پروفایل، پست‌ها یا استوری‌های شما را پیدا و مشاهده کند. اگر حساب بلاک شده روی نام کاربری شما کلیک کند یا آن را جستجو کند، اینستاگرام او را به صفحه‌ای می‌برد که می‌گوید user not found یعنی "کاربر پیدا نشد".

حساب‌های بلاک شده همچنان می‌توانند نام کاربری شما را در اینستاگرام منشن کنند، اما منشن آنها نه در صفحه فعالیت شما ظاهر می‌شود و نه به شما اطلاع داده می‌شود. اگر حساب بلاک شده قبلاً شما را دنبال می‌کرد، ازاین‌پس پست‌ها و استوری‌های شما دیگر در فید او ظاهر نمی‌شد.

اما هنوز هم چیزهایی وجود دارند که به این راحتی نمی‌توانید از شر آنها خلاص شوید مثلاً اگر شخص بلاک شده قبلاً در صفحه شما لایک یا کامنت گذاشته باشد، همه این لایک و کامنت‌ها زیر پست‌های شما باقی می‌ماند و پس از بلاک شدن حساب، لایک‌ها و نظرات به طور خودکار ناپدید نمی‌شوند. لازم به یادآوری است که شما نمی‌توانید لایک‌های شخص دیگری را از پست‌های اینستاگرام خود حذف کنید، اما می‌توانید کامنت‌های آنها را به‌دلخواه از پیج خود حذف کنید.

اکنون، اگر در اینستاگرام همراه با اکانت بلاک شده در یک گروه اینستاگرامی بودید، هنگامی که آن گروه را باز می‌کنید، پیامی دریافت خواهید کرد که از شما می‌پرسد آیا می‌خواهید در پیام گروهی بمانید یا می‌خواهید آن را ترک کنید. اگر ماندن را انتخاب کنید، می‌توانید پیام‌های حساب بلاک شده را در آن گپ گروهی مشاهده کنید.

 

شما نمی‌توانید اکانت‌هایی را که بلاک کرده‌اید همچنان دنبال کنید یا پست‌ها و استوری‌هایشان را ببینید. همچنین بد نیست بدانید که حتی اگر شخصی را بلاک کنید، بازهم می‌تواند هرگونه لایک یا کامنتی را که در سایر اکانت‌های عمومی یا خصوصی می‌گذارید ببیند.

آنبلاک کردن در اینستاگرام

بعد از اینکه فردی را بلاک کردید، دیگر با سرچ هم در فید یا جستجوهای شما ظاهر نمی‌شود که همین موضوع پیداکردن حساب او را کمی مشکل می‌کند. اینجاست که لیست افراد بلاک شده به کمک شما می‌آید.

فهرست افراد بلاک شده شما اساساً لیستی از هر حسابی است که از ابتدای ایجاد اکانت اینستاگرامتان تاکنون بلاک کرده‌اید. خوشبختانه، این لیست خصوصی است، بنابراین هیچ‌کس نمی‌تواند ببیند چه کسی را بلاک کرده‌اید. وقتی می‌خواهید شخصی را آن‌بلاک کنید باید ابتدا اکانت او را از این لیست پیدا کنید.

برای آنبلاک کردن در اینستاگرام مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول

به پروفایل خود بروید و دکمه منو را که با سه خط در گوشه سمت راست بالای صفحه قرار دارد را فشار دهید.

بلاک کردن در اینستاگرام
مرحله دوم

به تنظیمات (settings) بروید.

بلاک کردن در اینستاگرام
مرحله سوم

وارد بخش حریم خصوصی (privacy) شوید.

بلاک کردن در اینستاگرام
مرحله چهارم

گزینه حساب‌های بلاک شده (blocked accounts) را انتخاب کنید.

بلاک کردن در اینستاگرام
مرحله پنجم

در آن صفحه، لیستی مشاهده می‌کنید از حساب‌هایی که تاکنون بلاک کرده‌اید. اکانت موردنظر خود را از این لیست بیابید و دکمه Unblock مقابل اکانت را بفشارید.

بلاک کردن در اینستاگرام
مرحله ششم

سپس اینستاگرام از شما می‌پرسد که آیا مطمئنید که می‌خواهید اکانت موردنظر را از بلاک خارج کنید. روی گزینه unblock کلیک کنید.

بلاک کردن در اینستاگرام

نکته
به خاطر داشته باشید که برای پاک کردن لیست کاربران بلاک شده تنها کاری که میتوانید انجام دهید آنبلاک کردن همه آنها است.

در حالی که بلاک کردن شخصی در اینستاگرام یک راه مؤثر برای دور نگه داشتن او از چشم و ذهن است، راه‌های دیگری نیز برای محدودکردن تعاملات شما وجود دارد. مثلاً شما می‌توانید آنها را از میان فالوورهای خود حذف کنید.

چگونه می‌توانم بفهمم کسی مرا در اینستاگرام بلاک کرده است؟

برای اینکه متوجه شوید شخصی شما را بلاک کرده است، ترفندهای مختلفی وجود دارد.

ترفند اول تشخیص بلاک شدن در اینستاگرام

نام اکانت موردنظر را جستجو کنید اگر از درستی آی دی مطمئن هستید اما اکانت موردنظر در سرچ اینستاگرام یافت نشد قطعاً توسط آن اکانت بلاک شده‌اید. گاه هم ممکن است وارد اکانت شخص موردنظر شوید و تصویر پروفایل، تعداد پست، تعداد دنبال‌کنندگان یا تعداد دنبال‌کننده آنها را مشاهده کنید اما در صفحه با عنوان No posts yet که یعنی "هنوز هیچ پستی وجود ندارد" مواجه شوید و هیچ پستی را در آن صفحه نبینید در این حالت نیز قطعاً بلاک شده‌اید.

ترفند دوم تشخیص بلاک شدن در اینستاگرام

برای اطمینان از اینکه شخصی شما را بلاک کرده است یا خیر، می‌توانید از یک اکانت دیگر (متعلق به خودتان یا یک دوست) استفاده کرده و نام کاربری شخص موردنظر را جستجو کنید اگر با استفاده از اکانت جدید توانستید به اکانت او دسترسی پیدا کنید، اما با اکانت خودتان نتوانستید پیج او را پیدا کنید و پست‌هایش را ببینید بدون شک بلاک شده‌اید.

نکته
اگر یک کاربر، نام کاربری خود را تغییر دهد، با سرچ آی دی قبلی او نمی‌توانید اکانت موردنظر را به‌راحتی پیدا کنید و این به معنای بلاک شدن شما توسط آن اکانت نیست.

در پایان
همان‌طور که مشاهده می‌کنید، اینستاگرام به شما این امکان را می‌دهد که بدون محدودیت هر شخصی را در اینستاگرام بلاک یا آن‌بلاک کنید. شما می‌توانید این کار را هرچند بار که می‌خواهید انجام دهید، بنابراین مهم نیست چند بار نظر خود را تغییر دهید

اشتراک گذاری این صفحه

 اشتراک گذاری این مطلب در واتس اپ  اشتراک گذاری این مطلب در جیمیل  اشتراک گذاری این مطلب در تلگرام  اشتراک گذاری این مطلب در فیسبوک  اشتراک گذاری این مطلب در لینکدین  اشتراک گذاری این مطلب در توییتر

امتیاز این صفحه از نگاه کاربران

 
ثبت نظر
نام * ایمیل * متن * ارسال