آموزش حذف اکانت واتس اپ

دیلیت اکانت واتساپ

آموزش گام به گام

فهرست مطالب

یک راه حل کلی برای دیلیت اکانت واتس اپ، این است که برنامه را کاملا عادی و معمولی، حذف کنید؛ این روش اطلاعات شما و حساب کاربری‌تان را نگه می‌دارد. دقیقا مانند این است که برای مدتی اینترنت نداشته باشید و وارد واتس اپ خود نشوید یا از آن استفاده نکنید! اگر از این روش استفاده کنید، هر زمان ممکن است اطلاعاتی که در سرور واتس اپ دارید، هک شوند و یا دیگران دائما فکر می‌کنند شما در واتس اپ حضور دارید ولی به آن‌ها توجه نمی‌کنید!

بهترین و اصولی‌ترین روش برای حذف واتس اپ، این است که اکانتتان را برای همیشه حذف کنید. در این حالت نه لازم است نگران هک و سوء استفاده از اطلاعات خود باشید و نه نگران این باشید که کسی به شما پیام بدهد و بی پاسخ بماند.

با حذف اکانت به روش دائمی، شما از لیست مخاطبان حذف می‌شوید و کسی اکانت شما را نمی‌بیند و چنین به نظر می‌رسد که اصلا واتس اپ نداشته‌اید و ندارید! برای یادگیری روش دائمی حذف اکانت واتس اپ، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

با دیلیت اکانت واتساپ چه اطلاعاتی برای همیشه حذف خواهد شد؟

مهم‌ترین مسئله هنگام حذف اکانت واتس اپ، از دست دادن اطلاعات است. بهتر است قبل از اقدام به حذف حساب کاربری خود، حتما در این مورد اطمینان حاصل کنید و بدانید که با دیلیت اکانت کردن، چه اطلاعاتی را از دست خواهید داد.

  • شماره و اکانت شما از لیست مخاطبان در گوشی دیگران، حذف می‌شود.
  • از تمام گروه‌ها اکانتتان خارج می‌شود و اطلاعات آن‌ها را از دست می‌دهید.
  • در صورتی که شما فایل پشتیبانی (Backup) آن را تهیه نکرده باشید:
  • امکان بازگرداندن پیام‌ (چت‌)ها وجود نخواهد داشت.
  • اگر دوباره با همان شماره، وارد واتس اپ شوید پیام‌های شما باز نمی‌گردند.
  • تمام اطلاعات حساب کاربری شما پس از حذف، از سرور واتس اپ حذف می‌شوند.
  • حذف اکانت شما، تاثیری بر دیگران نمی‌گذارد و پیام‌هایی که به آن‌ها فرستاده‌اید، حذف نمی‌شوند، اما دیگر نام شما به آن‌ها نمایش داده نمی‌شود

آموزش حذف اکانت واتس اپ

دیلیت اکانت واتس اپ روش ساده و کوتاهی دارد که در ادامه آموزش این روش را برای شما قرار داده‌ایم. حتما قبل از حذف اکانت خود، فایل‌ها و چت‌هایتان را به دقت بررسی کنید و هر اطلاعاتی را که فکر می‌کنید بعدا نیاز می‌شود، ذخیره کنید.

برای دیلیت اکانت واتس اپ، مراحل زیر را باید انجام دهید:

مرحله اول: ابتدا به برنامه واتس اپ بروید و در قسمت بالا، بر روی علامت 3 نقطه( ) کلیک کنید.

مرحله دوم: به بخش Settings یا همان تنظیمات بروید.

مرحله سوم: سپس روی گزینه Account (حساب کاربری) کلیک کنید.

مرحله چهارم: در ادامه گزینه Delete my account (حذف حساب کاربری) را انتخاب کنید.

مرحله پنجم: در پایین‌ترین بخش، کشور را ایران انتخاب کنید و سپس شماره همراه خود را بدون صفر (0) وارد کنید.

مرحله ششم: در انتها نیز بر روی DELETE MY ACCOUNT کلیک نمایید.

به همین سادگی اکانت شما از سرور واتس اپ حذف می‌شود. گفته می‌شود حدود 90 روز زمان لازم است تا اطلاعاتتان کامل از سرور پاک شوند، اما شما حتی در این مدت نیز، به اطلاعاتتان دسترسی نخواهید داشت.

 اشتراک گذاری این مطلب در واتس اپ  اشتراک گذاری این مطلب در جیمیل  اشتراک گذاری این مطلب در تلگرام  اشتراک گذاری این مطلب در فیسبوک  اشتراک گذاری این مطلب در لینکدین  اشتراک گذاری این مطلب در توییتر