آموزش دیلیت اکانت اینستاگرام

دیلیت اکانت اینستاگرام

- حذف دائمی اکانت اینستاگرام

فهرست مطالب

شاید اینستاگرام شما را از کار و زندگی انداخته، یا دیگر جذابیت پیشین را برایتان نداشته و حوصله سر بر شده باشد و یا اصلا دل تان می خواهد حساب جدیدی افتتاح کنید. در هر صورت اگر تصمیم به دیلیت اکانت اینستاگرام خود دارید، ما در این مقاله به پرسش های شما پاسخ خواهیم داد.

در ابتدا توجه داشته باشید، شما با این کار برای همیشه آن حساب را از دست خواهید داد. لذا اگر میخواهید به جای دیلیت اکانت اینستاگرام خود، صرفاً آن را به طور موقّت غیرفعال کنید.  (زیرا ممکن است نظرتان تغییر کند!) میتوانید از مقاله دیگری که در این زمینه نگارش کرده ایم کمک بگیرید...

همچنین در نظر داشته باشید که در صورت دیلیت اکانت اینستاگرام تان ، به هیچ وجه امکان بازیابی اطلاعات آن را نخواهید داشت.  پس اگر به اطلاعات صفحه ی خود نیاز دارید، اطلاعاتی نظیر عکس
ها استوری ها و مواردی از این دست، بهتر است با امکاناتی که اینستاگرام در اختیار شما قرار داده است، کلیه اطلاعات اکانت تان را بصورت یکجا دانلود کنید تا در آینده به آنها دسترسی داشته باشید.  برای اطلاعات بیشتر در این باره می توانید به مقالۀ "چطور اطلاعات حساب اینستاگرام خود را دانلود کنیم" مراجعه فرمایید.

مراحل حذف دائمی اکانت اینستاگرام در کامپیوتر

مرحله اول: با زدن دکمه زیر وارد صفحه ویژه اینستاگرام برای حذف حساب کاربریتان خواهید شد. این صفحه در مرورگر ((Browser کامپیوتر تان باز خواهد شد. (حذف کردن اکانت، از طریق خود برنامه، منظور همان اپلیکیشن اینستاگرام که در گوشی تان نصب دارید، امکانپذیر نیست)

حذف حساب کاربری اینستاگرام

مرحله دوم: در اولین صفحه، نام کاربری (Username) و رمز عبورتان (Password) را وارد کرده و لاگین کنید.

مرحله سوم:  در صفحه بعدی، از شما سوال میشود که چرا میخواهید اکانت خود را حذف کنید (Why do you want to delete ……?). از بین پاسخ ها، یکی را انتخاب نمایید.

مرحله چهارم: سپس در قسمت re-enter your password مجدداً رمز اکانت اینستاگرام خود را وارد کنید.

مرحله پنجم: در نهایت بر روی دکمه Delete your Account کلیک کنید.

حال، پیج شما بطور کامل حذف شده و اگر بخواهید با حساب کاربری و رمز عبور خود وارد اینستا شوید، خواهید دید که صفحۀ اینستاگرام شما حذف شده و قادر به ورود نیستید.

مراحل دیلیت اکانت اینستاگرام در موبایل

مرحله اول: با زدن دکمه زیر وارد صفحه ویژه اینستاگرام برای حذف حساب کاربریتان خواهید شد. این صفحه در مرورگر ((Browser موبایل خواهد شد. (دیلیت اکانت، از طریق خود برنامه، منظور همان اپلیکیشن اینستاگرام که در گوشی تان نصب دارید، امکانپذیر نیست)

حذف حساب کاربری اینستاگرام

مرحله دوم: رو کلمه لاگین (Log in) کلیک کنید.

مرحله سوم: در اولین صفحه، نام کاربری (Username) و رمز عبورتان (Password) را وارد کرده و لاگین کنید.

مرحله چهارم: در صفحه بعدی، از شما سوال میشود که چرا میخواهید اکانت خود را حذف کنید (Why do you want to delete ……?).

مرحله پنجم: از بین پاسخ ها، یکی را انتخاب نمایید.

مرحله ششم: سپس در قسمت re-enter your password مجدداً رمز اکانت اینستاگرام خود را وارد کنید.

مرحله هفتم: در نهایت بر روی دکمه Delete your Account کلیک کنید.

حال، پیج شما بطور کامل حذف شده و اگر بخواهید با حساب کاربری و رمز عبور خود وارد اینستا شوید، خواهید دید که صفحۀ اینستاگرام شما حذف شده و قادر به ورود نیستید.

بعد از حذف اکانت اینستاگرام چه اتفاقی می افتد؟

وقتی اکانت اینستاگرام خود را حذف کردید، کل تاریخچه حساب تان برای همیشه پاک می شود؛ (یعنی تمام عکس ها، ویدئوها، استوری ها، پیام ها، لایک ها و فالوئر و فالوئینگ هایتان برای همیشه حذف خواهند شد) و نیز هیچ راه بازگشتی ندارید. گویا اصلا از ابتدا هیچ کدامشان وجود نداشته است.حتی اگر بخواهید یک اکانت جدید با همان نام کاربری قبلی بسازید اینستاگرام این امکان را به شما نخواهد داد و مجبور خواهید بود، کلا یه اکانت جدید با یک نام کاربری جدید ایجاد نمایید.

 اشتراک گذاری این مطلب در واتس اپ  اشتراک گذاری این مطلب در جیمیل  اشتراک گذاری این مطلب در تلگرام  اشتراک گذاری این مطلب در فیسبوک  اشتراک گذاری این مطلب در لینکدین  اشتراک گذاری این مطلب در توییتر